Wordt Maarten van Rossem president van Amerika? – Westkust

Hoe word je president van Amerika? Om daar achter te komen stelt Amerika-deskundige Maarten van Rossem zich kandidaat voor het presidentschap. Voor het EO-televisieprogramma “Van Rossem for president” toert hij met een campagnebus door de Verenigde Staten. Het eerste deel van de reis voert langs plaatsen aan de oostkust (zie eerdere blog – oostkust). In het tweede deel van zijn campagne reist Van Rossem langs de westkust van de VS. Hij bezoekt de steden Dallas, Fort Worth, Las Vegas, Salt Lake City, Reno en de mini-staat Molossia.

“Van Rossem for president” is te zien vanaf donderdag 11 oktober 21.30 op Nederland 1

In onderstaande galerij een preview van de reis langs de westkust.

Laatste foto vlnr: Diego van Uden (geluid) / Hans van der Linden (eindredactie EO) / Johan de Weert (produktie De Haaien) / Paul Beek (eindredactie De Haaien) / Maarten van Rossem (presentator) / Harm Griekspoor (camera & regie)

Presidentskandidaat – yes he can?

In 4 afleveringen “Van Rossem for president” vliegt Van Rossem met een helicoper over New York, schiet hij met scherp, leert hij de fijne kneepjes van dirty campaigning, schudt hij de hand van president Abraham Lincoln, vindt hij zijn voorouders in de archieven van de mormonen, oefent hij op zijn pokerface, krijgt hij kritiek op zijn manieren en advies voor zijn First Lady, wordt hij weggejaagd bij het Witte Huis, houdt hij een toespraak in Holland, ondergaat hij een verjongingskuur, wordt hij een cowboy, treedt hij op als stand-up comedian, brengt hij een staatsbezoek, neemt hij het op voor indianen, gruwelt in Las Vegas, krijgt een presidentiele stropdas aangemeten, doet examen voor het Amerikaans staatsburgeschap en onderzoekt hij de moord op JFK.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s