Wordt Maarten van Rossem president van Amerika? – Oostkust

Van Rossem for President
Hoe word je president van Amerika? Om daar achter te komen stelt Amerika-deskundige Maarten van Rossem zich kandidaat voor het presidentschap. Voor het EO-televisieprogramma “Van Rossem for president” toert hij met een campagnebus door de Verenigde Staten. Het eerste deel van zijn campagne voert ons langs de oostkust van de VS. Hij bezoekt de steden Washington, New York, Detroit, Holland-Michigan, Chicago en Springfield.

Presidentskandidaat – yes he can?
Hij krijgt tijdens deze reis indringend advies van de presidentiele kleermaker voor zijn kleding, hij krijgt professionele kritiek op zijn manieren en een verrassend advies over zijn first wife. Hij moet zich laten beveiligen, draagt verplicht een kogelvrijvest maar schiet met zijn eigen pistool. Hij leert alles over smear campaigning, wordt weggejaagd bij het Witte Huis, bekijkt New York vanuit een helikopterview, zoekt een presidentiële limousine uit en schudt de hand van president Abraham Lincoln.

“Van Rossem for president” is te zien vanaf donderdag 11 oktober 21.30 op Nederland 1.

In onderstaande galerij een preview van momenten uit deze reis.

Advertenties

4 gedachtes over “Wordt Maarten van Rossem president van Amerika? – Oostkust

  1. Tip: verander ‘Hoe wordt je president van Amerika?’ even in ‘Hoe word je president van Amerika?’ (Vergelijk met: ‘Hoe ga (niet gaat) je naar huis?’) Nare binnenkomer, zo’n taalfout.

  2. Waanzinnige campagnebus, moet geweldig zijn geweest om daarmee rond te rijden.Ondanks het indringende kledingadvies zie ik in de sneak preview foto´s (nog) geen verandering in de vertrouwde zwarte broek en coltrui, hebben we kans op een presidential attire of blijft het van Rossem zoals we hem kennen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s